• 王端勤

王端勤

美国南加州大学对外英语教育专业硕士学位
Master’s Degree inTESOL, University of Southern   California

对外英语教学,二语习得
TESOL, Second Language Acquisition

助教Assistant

duanqinw@xmu.edu.cn

英语阅读,英语视听,英语写作,英语口语,英语词汇与语法
English Reading,English Listening, English   Writing,English Speaking, English Vocabulary and Grammar

王端勤本科毕业于东南大学,专业为英语;研究生毕业于美国南加州大学,专业方向为对外英语教育;研究生毕业后其先后在大洛杉矶地区柔似蜜市教育中心和江苏省教育国际交流服务中心(美国中心) (JCIEC)分别担任辅导老师及教育专员;其从20175月开始于厦门大学国际学院担任英语老师。
Duanqin Wang earned her Bachelor’s Degree in English   Language and Literature from Southeast University(SEU) in China; and she   graduated from University of Southern California (USC) in the United States   with Master’s Degree in Teaching English to Speakers of Other Languages   (TESOL). After graduating from USC, she worked inRosemead Education Centerand   Jiangsu-California International Educational Center (JCIEC) located in Los   Angeles. She started to work as English teacher in The International College   of Xiamen University from May, 2017.