• 唐枫

知识产权法

称:

tangf@xmu.edu.cn

商法导论 Business Law: An Introduction、商务契约关系 Business Contractual Relationships、公司法概论 Company Law: An Introduction

教育背景:厦门大学硕士,美国南卡罗来纳州查尔斯顿学院公派交流生,厦门大学学士
在大学时光里,既能完成好专业知识的学习,获得校级奖学金,也能积极参加学校活动,各种志愿者服务工作和大型普法活动都能看到踪影。在研究生其中的两年时间作为材料学院的兼职辅导员,受到学生的喜爱和领导的肯定,并获得厦门大学优秀兼职辅导员称号。曾经作为厦门大学公派生到美国查尔斯顿学院交流,收获了外国学生和老师的称赞。研究生毕业后,到澳大利亚生活多年,不断学习澳洲的商法、公司法等,被聘为法律课程辅导教师。自2018年加入厦门大学国际学院专业组,主要教学课程为商法导论
I graduated from xiamen University where I spent seven years to study law,and almost every year I got scholarship from school.During the postgraduate I went to United States as an exchange student in College of Charleston ,so I am familiar with the education system and teaching structure there.Besides, as an easy going person,I have good team work spirit. I  joined some activities ,especially volunteer events in China ,America and Australia ,and make many friends from different countries .I was a parttime tutor of Material College of Xiamen University for 2 years when I studied here,therefore I know how to deal with the relationship with different kinds of students and how to motivate their interest to study. This will contribute to my teaching career all the time.After I graduated from Xiamen University, I became a law instructor in Australia.

获奖情况

1、厦门大学校奖学金三等奖
、厦门大学知识产权研究院凹凸科技奖学金二等奖
、厦门大学“优秀学生干部”称号