• 黄倩

黄倩

英国杜伦大学 硕士学位
Durham University (Master of Science)

英语语言文学,翻译
English Literature, Translation

助教Assistant

millyhuang001@163.com

英语阅读,英语视听,英语写作,英语词汇与语法,英语口语
Comprehensive English, English Vocabulary and Grammar

本科毕业于北京航空航天大学,期间系统学习了英语专业各类课程,主要方向为英汉翻译,包括商务翻译和科技翻译等,以良好的成绩通过专业八级的考试,对英语学习有自己的方法和理解。留学期间,增强了对英语的运用,在交叉学科的学习中提高了研究学习的能力。加入国际学院至今主要负责英语听力,阅读,写作,口语等课程。重视通过轻松的课堂氛围,培养学生形成良好的学习习惯,从而提高学习的能力和自主学习的方式。
Qian Huang obtained the bachelor degree in English   Literature from Beijing University of Aeronautics and Astronautics. Then she   obtained her master degree in Durham University in UK. Now she teaches   Comprehensive English in the International College of Xiamen University.