• 杨致宏

杨致宏

新加坡国立大学工商管理硕士,中国人民大学金融学硕士

金融经济

victor_yang@xmu.edu.cn

投资学、经济学、国际贸易融资、金融管理

InvestmentEconomicsFinancing international tradefinancial management

毕业于中国人民大学经济学、及新加坡国立大学工商管理学双硕士,曾在中国人民银行江西鹰潭市分行从事金融研究工作,后就职于中国新技术创业投资公司证券总部高级研究员,以及在投资公司担任总裁助理等职务。
2002年起,在新加坡AEC教育集团担任英国爱丁堡商学院等大学MBA课程的海外教授,从事教育工作10余年,在经济金融方面有着丰富的教学经验。
具有强的理论功底以及金融市场的丰富实践经验,使教学理论联系实际,深入浅出。
研究方向:货币经济学、金融创新、新加坡政府管理等
Yang Zhihong, Master of Economics, MBA
Once engaged in banking research at Yingtan branch, the People's Bank of   China; senior investment researcher at China Venturetech Corporation, as well   as assistant president in an investment company.
Since 2002, teaching in Singapore AEC Education Group as overseas professor   of the Edinburgh Business School for MBA program; engaged in educational job   more than 10 years, so that Mr. Yang has rich experience in teaching   economics and financial investment subjects. He has strong theoretical   foundation and practical experience in the financial markets as well.
Research interests: monetary economics, financial innovation and the   Singapore  public policy

1、《大有可为的可转换债券》中国证券报
2
、《生活中的经济学》新加坡联合早报