• 吴泓

名:

吴泓

专业会计硕士 Master of   Professional Accounting, The University of New South Wales
商科专业研究生 Gradute Diploma   in Commerce, The University of Sydney

财务会计 外汇汇率

称:

hongwu@xmu.edu.cn

保险原理 Principles of   Insurance, 个人及商业信贷 Personal and   Business Lending,商务会计 Business   Accounting, 世界经济 The World   Economy

澳大利亚新南威尔士大学专业会计硕士
澳大利亚悉尼大学商科研究生文凭
厦门大学经济学学士

工作经历:
   2018-
至今 厦门大学国际学院
   2009-2018
厦门海洋职业技术学院(讲师)
   2005-2009
澳大利亚留学、工作
   2004-2005
福建烟草进出口有限责任公司
Before joining the International College of Xiamen   University, Ms.Wu served as a lecturer in Xiamen Ocean Vocational College and   has profound teaching experience. She has hosted a series of college student   skills comtest as a tutor during the financial courses teaching activities.   Ms.Wu worked in accounting firms during her overseas studies in Australia.   She also had pratical international trade experience when she worked in China   Tobacco Imp. &Exp. Fujian Co. Ltd after her Bachelor study. Ms.Wu was   awarded in recognition of her valuable contribution as Liaison Officer for   BRICS Xiamen Summit and Dialogue of Emerging Market and Developing Countries,   2017.

研究成果:

浅析美元汇率传递效应,《云南社会主义学院学报》,20124):283-284

获奖情况:

金砖国家领导人厦门会晤 新兴市场国家与发展中国家对话会联络员
中国青年志愿者协会“2017金砖国家领导人厦门会晤志愿服务杰出志愿者”