• 王超婷

名:

王超婷

加拿大阿卡迪亚大学 教育学硕士学位

英语口语,第二语言教学,第二语言习得
English speaking, Teaching English as a Second language   Second Language Acquisition

称:

236045735@qq.com

雅思口语 IELTS Speaking

多年英语口语教学经验,教学风格生动有趣,深受学生喜爱。
持有TESOL(对外英语教学证书),英语专业八级证书。
留学期间,注重积累与第二语言教学相关的实习和工作经验。
自入职国际学院,主要教授英语口语课程。

Wang Chaoting obtained her Master’s degree in Education   from Arcadia university. She has been teaching English with TESOL   qualification for many years. Currently, she is teaching English speaking   class at the International College of Xiamen University.