• 曾崛华

名:

曾崛华

英国纽卡斯尔大学 应用语言学与对外英语教学 文学硕士
University of Newcastle Upon Tyne, MA in Applied   Linguistics and TESOL

早期二语习得 Second Language   Acquisition in Early Childhood

称:

csf@xmu.edu.cn

综合英语(Comprehensive   English),雅思听力,雅思阅读,雅思写作,雅思口语IELTS English

大学毕业后确定了对英语教学的热情,赴英国纽卡斯尔大学攻读应用语言学与对外英语教学的硕士学位。留英期间,在GatesheadCollege担任英语助教,教授来自欧洲、亚洲等非英语母语的成人学生。回国至今一直从事雅思的一线教学工作,教学风格受学生喜爱,许多学生都获得雅思6-7分的好成绩。
After graduating from university, I confirmed my   enthusiasm for English teaching and went to the University of Newcastle upon   Tyne in UK to study for a master's degree in Applied Linguistics and TESOL.   During my stay in the UK, I worked as an English teaching assistant at   Gateshead College, teaching adult students from Europe, Asia and other   non-native English speakers. Since returning to China, Ihas been engaged in   the front-line teaching of IELTS. My teaching is popular with students and   many of my students reached band 6-7 in IELTS test.

获奖情况

厦门大学第九届青年教师技能大赛(校级)优秀奖   (2014)
Excellent Prize Winner of the 9th Teaching Competition   of Xiamen University (2014)